utorok 24. apríla 2012

Láska

toto je z blogu Sylvii von der Haupt, ale dokonale sa s tým stotožňujem - inak by som to ani v najhoršom sne nekopírovala :)


Moje vzťahy su včšinou ako zlá argentínska telenovela. Cheap herci, a ešte horší scenárista... :D


Láska je totál hlúpa vec.. robí z vás debilov, bez toho aby ste chceli.. je to vlastne ibachémia.. 

(ževraj ,ked si odvykáte od "lásky" - rozumej rozchod.. je to ako by ste si odvykali od heráku..alebo inej drogy..preto vás tak moc bolí aj telo.. fyzicky je vaše telo fakt na odvykačke)



Celý život riešime vzťahy.. čo je s nimi ..ako je bez nich.. či ich chceme alebo nechceme..keď ich máme, či sú to tie správne.. Mozog vačšinou ide to svoje a srdce zase niečo iné. ( haha..aké typické)


Nikdy som nechápala komu z nich dvoch doverovať. Moja mama trvdí, že človek musí byť štastný sám so sebou.. až potom može byť štastný s niekym iným. 


...možno som lásku mojho života našla príliž skoro.. možno to neni láska mojho života.. možno sme si neni súdení a iné debiliny. Vzťahy sú vlastne jedno velké Blá Blá Blá...


 a síce nie som tak stará unavuje ma to už teraz. chcem mať veci jasné a jednoduché..!!! :


  • Chcem vediť, že som pre tu osobu výnimočná. / myslím, že každá žena chce byť (ved to je predsa to, prečo začíname s niekym chodiť.. mali by sme byť tie výnimočné. )

  • Nech sa stane čokolvek bude stát pri mne a neopustí ma za nejakú debilinu

  • Chcem človeka úprimného

  • Nechcem iba dávať a takisto nechcem iba prijímať..
  • Velaaa kompromisov..o ano..-( moja mama..haha zase:D mi hovorí, že nikto nikdy nebude taký akého ho chcem..-čo je síce smutné-ide o to,či ľudia dokážu robiť kompromisy a milovať toho druhého aj s jeho chybami-škoda,že sa mamina nikdy nevydala..:DD teoreticky jej to ide velice pekne:DD heh..ale ne..myslím,že by bola dobrou ženou..určite je výbornou matkou)




A potom je pár vecí, ktoré som sa naučila-
  • nikoho človek nezmení, ak ten dotyčný sám nechce..  pamatám si, ako mi to kedysi kamoška hovorila a ja som to veľmi nechápala..
  • Keď chalan chce nejakú holku.. urobí pre to všetko.. takže ak pre to všetko nerobí.. asi vás až tak nechce:D Jednoduché.
  • Takisto, že nikomu sa nemože nič zakazovať. Ako moja kolegyňa hovorí.. " neni moje decko, aby som mu niečo zakazovala"

  • A čo je pre mňa asi najdoležitejšie.. rozlišovať podstatné od nepodstatného.

Baví sa s inou holkou? No a čo??!! Večer však povie vám , že vás miluje.. tisícom holiek može dávať komplimenty..ale ak vás bolí brucho ide aj o polnoci kúpiť mlieko.. ( aspoň mne to zaberá):D, myslí na to, či ste sa najedli, či vám neni zima.. a ked večer zaspáva vedľa vás je štastný. Aspoň by mohol byť. Ale ak mu budete robiť scény.. tak už tak štastný nebude. :D Ale zase .. človek potrebuje niekoho,kto si ho váži.. A tak treba vedieť či to je stále nepodstatné. :/ Mám kamošku, ktorej chalan sa ani nemože pozrieť na inú..úprimne mám tu holku neskutoooooočne rada..je ako moja sestra..ale týpek to má docela tažké.



Láska z nás robí debilov.. zo mňa..panebožeeeeeee! milion krát. Je to samé BLA sem BlAAAAA tam.. ale verím, že kedˇuž nájdete ničo za čo sa oplatí "bojovať " tak človek by mal dať zo seba to najhlbšie, čo má.. veď to je asi jediná vec ( akože tá láska..haha..keď to takto píšem je mi trochu na grc z tej la la la  atmošky , čo z tohto postu ide:D ) vďaka ktorej viem, že ten život iba neprežívam, ale že ho žijem. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára